Afgelopen donderdag ben ik naar de tentoonstelling ‘Miniquilts’ in Oisterwijk geweest. Er waren 200 quiltjes te zien. Veel quiltjes ook waar pareltjes in zijn verwerkt, Oisterwijk wordt ook wel ‘de parel van Brabant’ genoemd.
Ook was er een tasjeswedstrijd aan verbonden waar ik ook aan mee heb gedaan. Helaas niet gewonnen, maar ik laat jullie tóch mijn inzending zien. Dit tasje heb ik speciaal voor mijn dochter Robin gemaakt.
Foto: Tasje Rockin’ Robin + detail.

Last Thursday I went to the Exhibition ‘Miniquilts’ in Oisterwijk. There were shown 200 quilts. In a lot of quilts they used pearl beads, Oisterwijk is also called ‘the pearl of (the province) Brabant’.
There was also a competition for bags, and I joined it too. I didn’t win, but ofcourse I will show you my entry. This bag I’ve made for my daughter Robin.
Photo: Bag Rockin’ Robin + detail.

Blog Image
Blog Image
Blog Image