Afgelopen donderdag de eerste bijeenkomst van onze nieuwe bee gehad. Ik heb een soort ‘kaarten workshop’ gehouden, voor de dames die het leuk vonden eens een quiltkaart te maken. Niet iedereen had haar kaart af, maar hier is het resultaat.

Last Thursday we’ve had the first meeting of our new Bee. I’ve organised a sort of ‘cart workshop’, for the ladies who liked to make a fibercard. Not everybody had finished her cart, but here’s the result.

Blog ImageDe kerstkaart gemaakt door Ans – The Christmas cart made bij Ans.
Blog ImageDe vlinderkaart gemaakt door Dorien – De Butterfly cart made by Dorien.
Blog ImageDe crazy quiltkaart gemaakt door Christel – De crazy quilt cart made by Christel.


Dames, het was heel gezellig, ik kijk uit naar de volgende Bee!

Ladies, it was fun working with you, I’m looking forward to the next Bee!
Blog Image