Afgelopen weekend heb ik nog wat quiltkaarten afgewerkt. Ik vind het maken van kaarten heel leuk omdat het kleine projectjes op zich zijn (en ze zijn relatief snel klaar). Ook vind ik het geweldig leuk de kaarten op te fleuren met pailletjes en kraaltjes, daarvan heb ik er nog heel veel, want vroeger (toen ik klein was) maakte ik sieraden.
De fuchsia kaart lijkt veel op de kaart die ik laatst voor Ans heb gemaakt, alleen de kleuren zijn anders. Ik kon destijds niet kiezen tussen fuchsia en groen, dus maakte ik ze maar allebei.
Achter de andere kaart zit een verhaal. Vorig jaar zomer waren we op vakantie in Mauritius. Mijn man schrijft al jaren met een vriendin die daar woont, en we gingen haar ook opzoeken. De laatste dag van onze vakantie zaten we op het strand van Péreybere, en er vloog een grote libelle rond. Mijn dochter Rikki wees ernaar, en de libelle landde prompt op haar hand. Gelukkig was ze er niet bang voor…

Last weekend I finished a few fibercards. I like to make fibercards because it’s a nice small project (and it does’nt take long to make it). Also I like to decorate them with paillettes and beads, I have a lot of them, because previously (when I was a little girl) I made jewellery.
The fuchsia cart looks very like the cart I’ve already made for Ans, only the colors are different. Because I couldn’t choose between fuchsia and green, I made them both.
There’s a story behind the other card. Last year we went on summer holidays to Mauritius. My husband writes for a long time with a friend who lives there, and we went to visit her. The last day of our holidays we sat on the beach of Pérybere, there was a very large dragonfly flying around. My daughter Rikki was pointing at it, and the dragonfly decide to land at her hand. Lucky enough she wasn’t afraid of it…

Blog Image
Blog Image
Blog Image