Toen ik aan mijn nichtje Sanne vroeg welk kadootje ze graag voor haar 6e verjaardag wilde zei ze: “Een roze tasje met hondjes erop”. Ze zit natuurlijk middenin haar roze periode (heel herkenbaar als je zelf ook twee dochters hebt), en wil het liefst een échte hond (ook heel herkenbaar…).
Dus ging ik de zolder op, op zoek naar felle roze stofjes. Die waren het probleem niet, maar een leuk idee voor de hondjes, daar kwam ik maar niet op. De tijd begon te dringen, dus schakelde ik de hulp in van Dorien, en die heeft de schattige applicaties van de hondjes voor me gemaakt op haar borduurmachine.

When I asked my niece Sanne what present she would like to have for her 6th birthday, she answered: “A pink bag with dogs on it”. She’s in the middle of her pink period right now (I recognise this from my two daughters), and also wants to have a real dog.
So I went up to my attic, searching for pink fabrics. That wasn’t the problem, I have enough of them, but a nice idea for the dogs I couldn’t find. So I asked my friend Dorien for help, and she made some very nice dog-applications for me.


En natuurlijk is er nog iets dat ze graag doet… SNOEPEN. Dus het tasje kreeg een mooie inhoud.

And ofcourse there’s something else she likes… CANDY. So I gave the bag a nice ‘filling’.