Ik heb de laatste weken hard gewerkt aan mijn Hexagon quilt. In eerste instantie was mijn bedoeling om elke week een rij (van 51 hexagonnetjes) aan elkaar te zetten, en deze rij ook aan een volgende rij te zetten. Helaas liep ik wat achter op schema…
Niet dat deze quilt persé op een bepaald tijdstip af moet zijn, maar ik ben er nu alweer meer dan twee jaar aan bezig. Mijn doel is om deze zomer de top af te krijgen. Het schiet al aardig op, ik heb nu alle losse stukjes aan elkaar zitten in rijen (van 4 en 5), nu nog al deze rijen aan elkaar zetten.

Hierbij wat foto’s om jullie een idee te geven van de ontwikkelingen. Als jullie willen lezen hoe ik begonnen ben met deze quilt, klik dan rechts in de balk, bij ‘categories’, op Hexagon UFO, dan zie je alle berichtjes die gaan over deze quilt.

The last weeks I’ve worked on my Hexagon quilt. My plan was to sew each week one row (of 51 hexagonals) together, and sew this row also together with the previous row. Unfortunately I ran behind schedule… Not that I need to finish this quilt on time, but I’m already working for more than two years on it. My goal is to finish the top this summer. I’m making progress, all pieces are sewn together in rows (of 4 and 5), now I have to sew all this rows together.

Over here some pictures to give you a view of the progress. If you like to read how I’ve started this quilt, click on the right on this page at ‘catagories’, on Hexagon UFO.

Hier zien jullie al mijn ‘rollen’ met hexagonnen, steeds vier of vijf rijen aan elkaar gezet.

Over here you see all my hexagon ‘rolls’, each four or five rows pieced together.

Vandaag mochten ze voor het eerst met z’n allen uit het kratje…

Today they were for the first time alowed to go out of the box…

… even luchten op het gras. Maar niet te lang natuurlijk, stel dat we verschieten!
Hier kunnen jullie goed zien dat ik enkele ‘rollen’ al aan elkaar heb gezet.

… to get some fresh air on the grass. But not too long, otherwise we’ll fade!
Over here you can see that I’ve already pieced some ‘rolls’ together.

Nog enkele close up foto’s. Op de laatste foto kunnen jullie zien dat het echt hele kleine stukjes zijn!

At last some close up pictures. At the last picture you can see that the hexagon pieces are really small!